קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

עוף סופר מיוחד

עוף סופר מיוחד
עוף מיוחד לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 245 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. מתאים ל-2 מנות. תמורת $2.08 למנה , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם תיבול צ'ילי, שעועית ירוקה, פתיתי פטרוזיליה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 79% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לחם בננה סופר מיוחד בשתי דרכים , סוזי'ס טורקיה חש סופר ספיישל וסופר בריא חמאת בוטנים תמרים מיוחדים K-Bars .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). הכן תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסדרים את העוף בתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מערבבים רוטב צרפתי, קטשופ, פתיתי בצל, תיבול צ'ילי ופתיתי פטרוזיליה יחד בקערה קטנה; כף שווה על נתחי העוף. מכסים את הכלי בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
כ-14 Oz קופסאות שימורים של עגבניות חתוכות לקוביותכ-14 Oz קופסאות שימורים של עגבניות חתוכות לקוביות
רוטב צרפתירוטב צרפתי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת
פתיתי בצל יבשיםפתיתי בצל יבשים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מסירים וזורקים נייר אלומיניום, מורחים שעועית ירוקה על העוף וממשיכים לאפות עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים צלולים, כ-15 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום