יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה טוב. נסו דלעת קיץ וחביתיות צ'ייב, עוף מצופה בפרמזן עם רוטב שמנת לימון-צ'ייב, ו ריזוטו סקווש קיץ עם לימון מאייר (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מפזרים עוף במלח ופלפל; מוסיפים עוף למחבת. מבשלים 4 דקות בכל צד; להסיר מחבת. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להפחית חום בינוני.
4
מוסיפים סקווש קוביות וקישואים למחבת, ומבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. תחזיר את העוף לפן.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מערבבים מרק ומרכיבים הנותרים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את תערובת המרק למחבת. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 3 דקות.