קושימומחה
מוכן ב1 ש, 42 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

עוף עם רוטב ברביקיו מנגו

עוף עם רוטב ברביקיו מנגו
עוף עם רוטב ברביקיו מנגו יכול להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 384 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 42 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית, שום, מולסה ומנגו. עם כפית ציון 81%, המנה הזו מצוינת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון העוף של אמי עם רוטב ברביקיו, קציצות עוף ברוטב ברביקיו, ו עוף בגריל עם רוטב ברביקיו בלסמי.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת בינונית על בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקיפות, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את הפלפלים האדומים, השום, המלח והפלפל ופלפל אנגלי ומבשלים עוד 2 דקות. מערבבים פנימה את החומץ, מולסה, רוטב ווסטרשייר, מיץ ליים ורוטב עגבניות ומבשלים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
4
מעבירים את התערובת לבנדר ומוסיפים את המנגו והג ' לפנו. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
5
שים 1 כוס רוטב ברביקיו לתוך שקית ניילון חוזרת עם העוף ומרינדה במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
6
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
שים את העוף על תבנית פטם וזורק את המרינדה. צולים את העוף גבוה כ - 12 דקות, הופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
8
תנו לבשר לנוח 10 דקות לפני החיתוך. כף כ-1/2 כוס רוטב ברביקיו מעל פרוסות הבשר והגיש.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר