קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

עוף עם ריזלינג

עוף עם ריזלינג
עוף עם ריזלינג יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1133 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 81 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך עוף, שמנת כבדה, ריזלינג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוף בריזלינג, עוף בריזלינג, ו ריזלינג עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 2 כפות של החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את העוף, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה קלה, כ -4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
4
מוסיפים את הקוניאק בזהירות להצית אותו עם התאמה ארוכה. כאשר הלהבות שוככות, מוסיפים את הריזלינג, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שדי העוף מבושלים רק, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
ריזלינגריזלינג
קוניאקקוניאק
5
להעביר את השדיים לצלחת גדולה לכסות בנייר כסף. מכסים ומבשלים את הרגליים עד מבושל דרך, על 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
העבר לצלחת.
7
בינתיים, במחבת בינונית, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה עד שהנוזל מתאדה, כ -7 דקות. להגביר את החום בינוני ומבשל, ערבוב, עד השחמה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
בקערה, למזג את הקמח ואת הנותרים 1 כף חמאה. מערבבים את השמנת למחבת הגדולה; מביאים לרתיחה. בהדרגה לטאטא את משחת הקמח לתוך נוזל הבישול ומבשל, לטאטא, עד שלא נשאר טעם floury, 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל. להחזיר את העוף למחבת, להוסיף את הפטריות לחמם בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות