קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

עוף עם ריזלינג

עוף עם ריזלינג
עוף עם ריזלינג יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1133 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 81 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך עוף, שמנת כבדה, ריזלינג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוף בריזלינג, עוף בריזלינג, ו ריזלינג עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 2 כפות של החמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
מוסיפים את העוף, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה קלה, כ -4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
4
מוסיפים את הקוניאק בזהירות להצית אותו עם התאמה ארוכה. כאשר הלהבות שוככות, מוסיפים את הריזלינג, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שדי העוף מבושלים רק, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
ריזלינגריזלינג
קוניאקקוניאק
5
להעביר את השדיים לצלחת גדולה לכסות בנייר כסף. מכסים ומבשלים את הרגליים עד מבושל דרך, על 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
העבר לצלחת.
7
בינתיים, במחבת בינונית, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
8
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה עד שהנוזל מתאדה, כ -7 דקות. להגביר את החום בינוני ומבשל, ערבוב, עד השחמה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
בקערה, למזג את הקמח ואת הנותרים 1 כף חמאה. מערבבים את השמנת למחבת הגדולה; מביאים לרתיחה. בהדרגה לטאטא את משחת הקמח לתוך נוזל הבישול ומבשל, לטאטא, עד שלא נשאר טעם floury, 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל. להחזיר את העוף למחבת, להוסיף את הפטריות לחמם בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות