עוף עם ריזלינג
עוף עם ריזלינג יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1133 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 81 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך עוף, שמנת כבדה, ריזלינג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוף בריזלינג, עוף בריזלינג, ו ריזלינג עוף (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפות של החמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את העוף, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים מעל חום מתון עד להשחמה קלה, כ -4 דקות לכל צד.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את הקוניאק בזהירות להצית אותו עם התאמה ארוכה. כאשר הלהבות שוככות, מוסיפים את הריזלינג, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שדי העוף מבושלים רק, כ -25 דקות.
להעביר את השדיים לצלחת גדולה לכסות בנייר כסף. מכסים ומבשלים את הרגליים עד מבושל דרך, על 10 דקות יותר.
בינתיים, במחבת בינונית, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה עד שהנוזל מתאדה, כ -7 דקות. להגביר את החום בינוני ומבשל, ערבוב, עד השחמה, על 3 דקות.
בקערה, למזג את הקמח ואת הנותרים 1 כף חמאה. מערבבים את השמנת למחבת הגדולה; מביאים לרתיחה. בהדרגה לטאטא את משחת הקמח לתוך נוזל הבישול ומבשל, לטאטא, עד שלא נשאר טעם floury, 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל. להחזיר את העוף למחבת, להוסיף את הפטריות לחמם בקצרה.