עוף עם שזיפים ובייקון
אם יש לך דבש, קינמון טחון, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחמניות עוף בייקון ממולאות שזיפים מיובשים (Envueltos דה פולו, Tocineta y Ciruela), עוף עם שזיפים מיובשים ואורגנו, ו עוף עם שזיפים מיובשים ואורגנו.
הוראות
בסיר גדול או תנור הולנדי מחממים את שמן הזית, מוסיפים את הבייקון ומבשלים כ -3 עד 5 דקות או עד פריך.
להסיר ולהניח בצד.לשפשף את העוף עם מלח ופלפל ולסיר.
לטגן במשך כ 3 דקות בכל צד או עד חום.
הסר מן הסיר ולהניח בצד עם הבייקון.
מוסיפים את הבצלים לסיר ומבשלים כ 5 דקות או עד שקופים, מוסיפים עוד שמן זית במידת הצורך.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים את היין האדום עם כף עץ לגרד את החלק התחתון של הסיר.
מוסיפים את העוף, בייקון ושאר החומרים לסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך במשך כשעה ו -15 דקות או עד העוף מבושל והרוטב מתעבה.
הוסף עוד ציר עוף במידת הצורך.