עוף עם 20 שיני שום
עוף עם 20 שיני שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-941 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו 55 דקות. אם יש לכם רוזמרין, מלח ופלפל, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. עם כפית ציון 60%, המנה הזו מוצקה. נסו עוף עם 40 שיני שום, עוף עם 40 שיני שום, ו עוף עם 40 שיני שום (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן זית לבלנדר ומוסיפים חומץ יין אדום, שום, טימין, רוזמרין, אורגנו ופתיתי פלפל אדום. מערבבים עד שמרינדת השום חלקה וקרמית.
חותכים כמה חתכים עמוקים לבשר של כל נתח עוף בעזרת סכין חדה.
מניחים עוף לתוך קערה גדולה, יוצקים מרינדה על עוף, ומערבבים כדי לקבל מרינדה לתוך הקיצוצים ואת כל העוף. מכסים קערה בניילון ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אלומיניום. משמנים קלות את נייר הכסף עם 1 כפית שמן זית.
מסדרים נתחי עוף על תבנית האפייה המוכנה ומתבלים את שני צידי העוף במלח ופלפל שחור.
אופים בתנור שחומם מראש עד שמדחום בשר קריאה מיידית המוחדר לחתיכת העוף העבה ביותר קורא 160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס), 40 עד 45 דקות. למעלה עם פטרוזיליה איטלקית קצוצה.