אם יש לכם שום מגורען, פלפל קאיין, חלב חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 90%. נסו עוף פריך וכריך ואפל בצל ירוק, עטיפת ופל עוף פריך, ו כריך עוף ברביקיו ופל וברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור העוף: בקערה קטנה, מערבבים יחד את חלב החמאה, רוטב חם, מלח כשר, שום מגורען ובצל מגורען.
מניחים את העוף לתוך שקית sealable מחדש ויוצקים את מרינדה חמאה מעל העוף. להשרות לפחות 2 שעות, או לילה, במקרר.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מחממים התנור ל 200 מעלות F ויש לי 2 גיליונות אפייה עם מדפים תיל להגדיר בפנים. מחממים יצרנית ופל על פי הוראות היצרן. במחבת ברזל יצוק גדולה, להביא אינץ ' של שמן ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
וופל ברזל
שרימפס מוקפץ, קלוף
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
בתבנית אפייה, מוסיפים את הקמח ומתבלים אותו עם הפפריקה וקצת מלח ופלפל. בתבנית אפייה אחרת, מוסיפים את הפנקו ומתבלים אותו עם אבקת אנצ 'ו צ' ילה וקצת מלח ופלפל. בצלחת אחרת, הכה את הביצים.