זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עוף צלוי במרינדה, Provençal Herb-עוף צלוי במרינדה, ו עוף במרינדה בשמן שום.
הוראות
1
כדי להכין מטבל שום, יוגורט כפית על כמה שכבות של מגבות נייר כבדים; להפיץ עד עובי 1/2 אינץ'. כיסוי עם מגבות נייר נוספות; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
יוגורט
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
2
לגרד לתוך קערה באמצעות מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
מרית
קערה
3
מניחים מלח ושום במכתש; למחוץ עם עלי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
מלח
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
4
טפטוף עם 1 כף שמן; מערבבים עם מקצף קטן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מוסיפים תערובת שום ומיץ כף ליוגורט. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
שום
יוגורט
מיץ
6
כדי להכין את העוף, להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מן העוף. יש לשטוף את העוף במים קרים, ולייבש את הטפיחה. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי החדרת האצבעות שלך, בעדינות לדחוף בין העור לבין הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
בשר
מים
7
שלב 2 כפות מיץ ושאר החומרים. לשפשף תערובת מיץ תחת עור משוחרר בתוך חלל הגוף.