עוף צלוי עם זיגוג מייפל-סויה
עוף צלוי עם זיגוג מייפל-סויה נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1253 קלוריות, 96 גרם חלבון ו 83 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם רוטב סויה, רוטב פלפל, שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: הודו צלוי עם זיגוג מייפל חרדל, בשר חזיר צלוי עם זיגוג מייפל וחרדל, ו הודו צלוי עם טימין טרי לשפשף מייפל זיגוג.
הוראות
סירופ מייפל להקציף, רוטב סויה, חומץ אורז ורוטב פלפל חריף בקערה קטנה לזיגוג. שרי מבשלים בסיר קטן עד מופחת 1/2 כוס, על 3 דקות.
הפעל את הידיים מתחת לעור העוף כדי לשחרר; לשפשף את רוב החמאה מתחת לעור על החזה והירכיים. לשפשף את החמאה שנותרה מעל מחוץ עוף.
מניחים עוף במחבת צלייה. לסחוט קצת מיץ מכל חתיכת תפוז על עוף. חלל דברים עם חתיכות תפוז, זנגביל, ושום. תכניס את הכנפיים למטה.
הוסף 1/4 כוס מים למחבת. צלי 15 דקות יותר.
עוף מברשת עם זיגוג. עוף צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושם 170 ° F, צחצוח עוף עם זיגוג כל 10 דקות, על 40 דקות יותר. להטות עוף כדי לאפשר מיצים מחלל לרוץ למחבת צלייה.
תן לעמוד 10 דקות (הטמפרטורה הפנימית תעלה).
שומן כפית מפני השטח של מיצי פאן.
הוסף כל זיגוג שנותר מיצי פאן.
מניחים מחבת צלייה מעל 2 מבערים; להביא רוטב לרתיחה.