עוף צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 857 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 51 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. 45 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם לימונים unwaxed, תפוחי אדמה, שמן זית מתוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ציר עוף באמצעות שאריות עוף צלוי, איך לצלות עוף, ו עוף צלוי.
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
תחצי את הלימונים ותדקרי חצי עם הסכין שלך.
חותכים את השאר לפרוסות ומניחים בצד. אם רגלי התרנגולות קשורות עם חוט, להסיר אותו.
שים את חצי הלימון בתוך החלל עם עלה דפנה, כמה גבעולים של רוזמרין וחצי ראש שום.
להרכיב את הצלי: להטות את תפוחי האדמה ואת השום שנותר לתוך בדיל קלייה, לזרוק עם השמן והעונה. לדחוף את תפוחי האדמה לקצוות ולהושיב את העוף באמצע.
מברשת חמאה על כל השדיים והרגליים עם מברשת המאפה שלך. מתבלים ומוודאים שתפוחי האדמה מרווחים באופן שווה סביב הפח. קשור מחדש את הרגליים אם אתה רוצה.
צלי ובדקי את המבושל שלו: צלי במרכז התנור למשך 1 שעות 10 דקות, צחצוח פעמיים עם חמאה נוספת במהלך הבישול. כדי לבדוק את זה מבושל, לדחוף שיפוד דרך החלק העבה ביותר של הירך. המיצים יהיו נקיים כאשר מוכנים. הרם את הציפור מתוך הפח עם כפיות העץ ולהושיב אותו על הלוח או המגש שלך. מכסים בנייר כסף ומנוחה. זה ייתן עוף עסיסי יותר.
תפוחי אדמה פריך להוסיף טעם: להפוך את התנור עד 220c / מאוורר 200c / גז 7 ולשים את המדף עד שלב אחד. לזרוק תפוחי אדמה, עשבי תיבול הנותרים ופלחי לימון במיצי המחבת, ואז לצלות במשך 15-20 דקות, הופך פעם אחת, עד פריך.
מגישים את הצלי שלך עם ירקות פשוטים כמו ברוקולי.