עוף קונגי (דייסת אורז)
עוף קונגי (דייסת אורז) דורש בערך 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 861 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, אורז יסמין, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: עוף קונגי (דייסת אורז), דגנים רב מוגזים (דייסת אורז סינית), ו מרק טיפת ביצה סינית, סגנון דייסת אורז (aka קונגי).
הוראות
הפוך מרק: למרות שאתה יכול להשתמש מרק משומר במקום, אתה יכול לעשות בעצמך עם העצמות מאותו עוף המספק בשר לקונגי. כנפיים נפרדות מעוף ולמשוך בשר מעצמות; להשליך את העור. הניחו עצמות וכנפיים בצד וקרעו בשר לחתיכות בגודל ביס.
מחממים שמן בסיר בינוני מעל חום בינוני.
מוסיפים שום, בצל קצוץ, וגזר ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים כנפיים, עצמות, פלפלים ועלי דפנה, יחד עם מספיק מים רק כדי לכסות את העצמות (4 עד 5 כוסות). מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום לרתיחה איטית. לרפרף את הסיר לאחר 15 דקות ולפעמים במהלך הבישול. מבשלים מלאי 2 עד 3 שעות, ואז להתאמץ דרך מסננת בסדר רשת.
בינתיים, לעשות בסיס דייסה: להביא 10 כוסות מים לרתיחה.
להקציף יסמין ואורז דביק. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, ערבוב כל 5 דקות, עד אורז נראה כמו שיבולת שועל מבושל רופף, כ 45 דקות. הניחו בצד 6 כוסות.
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה בזהירות להוסיף ביצים. חום נמוך יותר כדי להרתיח לבשל ביצים 8 דקות, ואז לצלול לתוך אמבט מים קרח. כשהם בסדר, פיל.
להביא בסיס דייסה 2 כוסות ציר עוף לרתיחה. מערבבים 2 כוסות בשר עוף ולהפחית את החום לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל.
לשבור או לחתוך ביצים לשניים. מחלקים קונגי בין ארבע קערות מרק גדולות. מעל כל אחד עם נבטים, בצל ירוק, כוסברה, ביצה, וכמה פרוסות של סופגניות סיניות מלוחות.
להוסיף כמה רסיסי ג ' ינג ' ר האחרון כדי למנוע ממנו בישול בקונגי. מניחים טריז ליים ליד כל קערה ומגישים.
הפוך קדימה: בסיס דייסה, עד 5 ימים, מצונן אטום (זה מתעבה במקרר והוא יכול לשמש ככה, אבל אם אתה אוהב את זה רופף יותר, להוסיף קצת מים).
* אורז שבור, תוצר לוואי של עיבוד והעברת אורז, הוא דביק ורך יותר מאורז מחיטה מלאה. מצא אותו בשווקים ויאטנמים.