קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

עטיפות חזיר יווניות

עטיפות חזיר יווניות
עוטף חזיר יווני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.82 דולר למנה. מנה עיקרית זו כוללת 433 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. אם יש לך חרדל, עשב שמיר, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. נסו כורכת חזיר יוונית, כבש יווני עוטף, ו עטיפות יווניות בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את מיץ הלימון, השמן, החרדל, 1-1/4 כפיות שום ואורגנו; מוסיפים את החזיר. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
בקערה קטנה שלבו את המלפפון, היוגורט, המלח, השמיר והשום שנותר; מכסים ומכניסים למקרר עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מסננים וזורקים את המרינדה. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. הכן את הגריל לחום עקיף באמצעות מחבת טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
גריל פילה, ללא כיסוי, מעל בינוני-גבוה ישיר למשך 2-3 דקות מכל צד.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מניחים בשר מעל מחבת טפטוף וגריל, מכוסה, על אש בינונית-חמה עקיפה למשך 10-15 דקות ארוכות יותר או עד שמדחום בשר קורא 160*.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
תן לעמוד במשך 5 דקות.
7
בינתיים עוטפים טורטיות בנייר כסף; מניחים על הגריל למשך 1-2 דקות מכל צד או עד לחימום. פורסים פילה לרצועות; מניחים על טורטיות. למעלה כל אחד עם 3 כפות רוטב יוגורט 1 כף בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ