קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

עניבת פרפר עוף אלפרדו

עניבת פרפר עוף אלפרדו
עניבת פרפר עוף אלפרדו עשויה להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -42 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 481 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו, בצל, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל הים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 72% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עניבת פרפר אלפרדו עם עוף וברוקולי , מחבת פפיון אלפרדו וענבת פרפר עוף .

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת טפלון גדולה מצופה בתרסיס בישול, מטגנים פטריות ובצל בשמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים את השום; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה יין. להביא לרתיחה; לבשל 2 דקות. מערבבים פנימה גבינת שמנת עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מערבבים עמילן תירס וחלב עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתוך מחבת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים את העוף, הגבינה, הבזיליקום, הפלפל והמלח; מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מסננים פסטה; להוסיף לתערובת העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
חום דרך.
7
מפזרים גבינה נוספת אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'