זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ופלפל, מיץ ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו מזווה ירקות ומרק פסטה, איך לבשל: אובו-פטריות שיטאקה צמחוניות 10 דקות ומרק ירקות, ו מרק מהמזווה (: מרק נקניק, שעועית ופסטה עם תרד) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיף את הבצל ואת sauté עד שקוף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השום, התיבול האיטלקי, המלוח והמרווה ומבשלים 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
שום גויה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מוסיפים את המרק, מיץ ירקות וחומץ, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ירקות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
מוסיפים את העגבניות, שעועית חיל הים, גזר, שעועית ירוקה, ופטריות ולתת למרק להתבשל במשך 4 עד 5 דקות.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, אם תרצו.