פאדג'דלעת
פאדג'דלעת נטול גלוטן, ומספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לך חמאה, פקאן, תבלין פשטידת דלעת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פאדג'דלעת, פאדג'דלעת, ו פאדג'דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 6 מרכיבים בסיר 3 1/2 ליטר על חום בינוני גבוה, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מגיעה לרתיחה. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מדחום ממתקים רושם 234 (שלב רך כדור) או במשך כ 12 דקות.
הסר מחבת מחום; מערבבים במרכיבים שנותרו עד מעורבב היטב.
יוצקים למחבת מרובעת 9 אינץ מרובעת רדיד אלומיניום משומן.
בואו לעמוד 2 שעות או עד מגניב לחלוטין; לחתוך פאדג ' לריבועים.הערות: מחבת קו עם רדיד אלומיניום לפני שתתחיל לבשל את הפאדג'. לאחר מדחום הממתקים מגיע 234 ואת שאר החומרים מתווספים, במהירות כפית את פאדג לתוך המחבת.