קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

פאייה בהשראת מאכלי ים פסטה עם רוטב קוניאק שמנת

פאייה בהשראת מאכלי ים פסטה עם רוטב קוניאק שמנת
פאלן בהשראת מאכלי ים פסטה עם רוטב קוניאק שמנת יכול להיות רק את אירופה מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 357 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מלח ים, זנב לובסטר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון עם קרם פטל כקינוח. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו פסטה מאכלי ים ברוטב שרי שמנת עגבניות, מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), ו הודו ברוטב קוניאק שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חצי מהחמאה בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים חצי מהבצלי שאלוט וקצת מהתערובת של פאייה ספייס.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
מוסיפים את השמנת ומבשלים במשך 5 דקות. לאחר מכן להוסיף את הגבינה וחצי שום לטאטא במהירות עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מוסיפים רבע ממלאי פירות הים, קוניאק וגרידת לימון לרוטב ונותנים לזה להפחית עד עבה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
1 ליטר (4 כוסות) ציר פירות ים1 ליטר (4 כוסות) ציר פירות ים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קוניאקקוניאק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
משרים את אטריות האורז המיובשות במים חמים כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
מפזרים את בשר הסרטן, שרימפס ולובסטר עם כמה תערובת תבלין פאייה ומלח. קח כמה האטריות שלך ולשכב על משטח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
בשר סרטניםבשר סרטנים
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיפים חלק מבשר סרטנים, שרימפס ולובסטר באמצע האטריות ועוטפים אותם. חזור על צעדים עבור " אורז אטריות חבילות של פירות ים."
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
אפונה גויה®אפונה גויה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
9
מחממים את השמן בסיר כבד ומטגנים עמוק את חבילות האטריות עד להזהבה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הסר מן השמן, לנקז על מגבות נייר העונה עם מלח ים מיד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
11
במחבת להוסיף את החמאה הנותרת, שום בצלצלים ומבשלים על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיף את מלאי פירות הים הנותרים ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 ליטר (4 כוסות) ציר פירות ים1 ליטר (4 כוסות) ציר פירות ים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
13
מוסיפים את המולים למרק ואדים עד שנפתח.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
14
מניחים את מאכלי ים מטוגנים צרור באמצע קערה ורוטב כפית מסביב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
מניחים מולים בכל פינה של הקערה (4 למנה).
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. אתה יכול לנסות את האספסוף Tempranillo. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
אספסוף Tempranillo
אספסוף Tempranillo
מגוון ענבים ספרדי קלאסי מהכרמים שלנו הגדלים בר קיימא בפסו רובלס. אם דון קיחוטה היה יין, זה היה מושלם עם פאייה, פלפלים אדומים ממולאים ופטריות במרינדה.ניחוחות של שזיף שחור, שוש ותאנה בשלה. טעמים שופעים של עוגת אוכמניות, sarsaparilla וקופסת סיגר. טאנינים כפריים מפתים על הגימור.בגיל תשעה חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי (27% אלון חדש)