פאי גלידה עם רוטב קרמל קל
את המתכון פאי גלידה עם רוטב קרמל קל ניתן להכין תוך כ-3 שעות ו-20 דקות . מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.1 דולר למנה. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -7 גרם חלבון , 29 גרם שומן ובסך הכל 555 קלוריות . 36 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט באירוע הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מלח, חטיפי ממתקים מכוסים בחמאת בוטנים, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה עובד היטב כקינוח ידידותי לתקציב. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 25% . הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו פאי גלידה עם רוטב קרמל קל , פאי גלידת אפרסק-פקאן עם רוטב קרמל , וגלידת פאי תפוחים עם רוטב קרמל דבש מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
לקרום: מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
מרסקים את פצפוצי הגרהם במעבד מזון או בשקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת.
יוצקים את הפירורים לקערה ומערבבים פנימה את החמאה המומסת. מהדקים לתבנית פאי ואופים עד להזהבה ומתייצבות, כ-5 דקות. מניחים בצד לצינון מלא.
מוציאים את הגלידה מהמקפיא ומניחים להתרכך מעט.
מערבבים פנימה את אגוזי הפקאן, כוסות חמאת הבוטנים וחטיפי הממתקים של חמאת בוטנים ויוצקים את תערובת הגלידה לתוך הקרום. מכסים בנייר כסף ומקפיאים עד שהוא מתקשה מאוד, שעה עד שעתיים.
מערבבים את הסוכר החום, חצי-חצי, חמאה ומלח בסיר על אש בינונית-נמוכה. מבשלים, תוך כדי טריפה עדינה, עד לסמיכות, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את הווניל ומבשלים עוד דקה להסמכה נוספת.
יוצקים את הרוטב לצנצנת ומקררים עד שהוא מתקרר.
להגשה חותכים פרוסות מהפשטידה ומגישים לצלחות אישיות עם רוטב קרמל קר כף מעל ומפזרים אגוזי פקאן.
מגישים עם רוטב קרמל נוסף בצד.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, יין פורט, דובדבני מרסקינו ומשמשים נוספים, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Moscato Dasti
גלידת וניל עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, משקה אלכוהולי ומרכיב. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "