פאי דו-סי-דוס
מנה אחת מכילה 1024 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-145 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות גשו לסופר וקנו חלב מרוכז, חמאה, שיבולת שועל מגולגלת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו עוגת העגבניות של סנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שלושה שרוולים של עוגיות ושיבולת שועל קלויה בקערה של מעבד מזון. הפעל מעבד מזון על גבוה, לעצור פועם עכשיו ולאחר מכן, עד התוכן הוא בסדר, אפילו פירורים.
מוסיף את החמאה, דופק לשלב.
הסר את הלהב ולסיים ערבוב עם מרית גומי. לחץ על התערובת לצדדים ותחתית של צלחת עוגה. צ ' יל במשך 10-15 דקות.
בקערה, מערבבים יחד את חמאת הבוטנים, חלב מרוכז ממותק, ומלח באמצעות מרית גומי גדולה.
הוסף 1/3 של קצפת צונן, ומערבבים היטב כדי להבהיר. מקפלים את הנותרים 2/3 של הקרם, למנוע דפלציה.
יוצקים את התערובת לתוך הקרום מוכן ולאפשר לו להתקרר לפחות 1 שעה.
כאשר אתה מוכן לשרת, לסובב בנפרד את השרוול הנותר של עוגיות לקשט את החלק העליון של העוגה הצוננת.
מגישים מיד, כדי למנוע עוגיות רטובות.