פאי פודינג בננה בקרמל מלוח הוא קינוח צמחוני המבוסס על אובו-לקטו . מתכון זה מספיק ל-8 מנות. תמורת 2.71 דולר למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 408 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואני הייתי אומר שהוא קלע בול. אם יש לכם ופלים וניל, קמח, סוכריות גבינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה ו-45 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 25% . ציון זה די גרוע. מתכונים דומים: פאי פאדג' עם רוטב קרמל מלוח , טארט תפוחים-עוגת גבינה עם ציפוי קרמל מלוח , ועוגיות חמאה פקאן בקרמל מלוח .
הוראות
1
מחממים את התנור מראש ל-350 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מניחים 45 ופלים וניל במעבד מזון ומפעילים בפולסים עד שהעוגיות מרוסקות דק. שומרים חצי כוס לציפוי מעל הפאי. מערבבים יחד ופלים וניל גרוסים וחמאה בקערה קטנה עד לקבלת תערובת אחידה. לוחצים היטב לתחתית, לדפנות ולשפת תבנית פאי משומנת בקוטר 23 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)
ופלים וניל (65 עוגיות)
(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
אופים עד להזהבה קלה, כ-10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
4
מוציאים לרשת צינון, ומניחים להתקרר עד לצינון מלא, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
5
מצפים את פרוסות הבננה בקרמל מלוח. מסדרים כמה פרוסות בננה באופן שווה על תחתית הקלתית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
(קרטון בלוק)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
6
מורחים חצי מפודינג הוניל החם והמוכן על הבננות, מעל ופלים וניל ועוד בננות מצופות קרמל.
מרכיבים שתצטרך
קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)
(קרטון בלוק)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
חלב קר, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
מורחים את המילוי שנותר על ופלים וניל, ובננות מצופות קרמל.
מרכיבים שתצטרך
קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)
(קרטון בלוק)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
בקערה גדולה, מקציפים את השמנת המתוקה עד שנוצרות קצפת יציבה.
בקערה טורפים יחד את הסוכר והקמח עד שכל הגושים נעלמו. לאחר שמתקבלת אבקה דקה, טורפים פנימה את הביצים וחלמוני הביצה, וממשיכים להקציף עד שנוצרת משחה חלקה. טורפים פנימה לאט כוס חלב אחת, ולאחר שהיא נטמעת מוסיפים את כוס החלב הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
12
מעבירים את התערובת לסיר, ובשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהיא מגיעה לסמיכות של פודינג קר, כ-10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
13
התערובת רק תתחיל לבעבע ותהיה סמיכה מספיק כדי להחזיק פסגות רכות כאשר המטרפה תורם.)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות