פאי פיקדילו ארפה
המתכון Picadillo Arepa פאי יכול לספק את השתוקקות דרום אמריקה שלך בערך 1 שעה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 626 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, בצל, רוטב עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Arepa con Huevo Frito, Hogao y Aguacate (Apa עם ביצה, אבוקדו ורוטב קריאולי), Arepa con Carne Asada (Arepa עם בשר בקר בסגנון קולומביאני בגריל), ו Arepa Reina Pepiada (ערפה עם עוף מגורר ואבוקדו) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע.
מבשלים בצל ושום בשמן עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל במחבת כבדה 12 אינץ ' על אש בינונית נמוכה, ערבוב, עד בצל מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים על אש בינונית, מערבבים ושוברים גושים, רק עד שכבר לא ורוד. מערבבים מרכיבים שנותרו עם 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 10 עד 15 דקות.
העברה 1 1/2 - ל 2-ליטר gratin או צלחת אפייה רדודה אחרת.
מערבבים יחד קמחים, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח. להתמזג חמאה באמצעות בלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים חלב חמאה, ערבוב רק עד הבצק הוא רטוב (לא overmix). Dollop מעל picadillo ואופים עד ציפוי זהוב מבושל דרך, כ 20 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
Picadillo יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר. לחמם לפני הוספת ציפוי.