קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

פאן פורטה עם פקורינו חם

פאן פורטה עם פקורינו חם
פאן פורטה עם פקורינו חם עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנות עיקריות. תמורת 4.62 דולר למנה , מתכון זה מכסה 40% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1468 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -65 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-4 סועדים. רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. אם יש לכם אגוז מוסקט, סוכר, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . עם ציון כפית של 0% , מנה זו ניתנת לשיפור. נסו את "אספרגוס עם פלפל שחור-פקורינו זבליונה" , "לחמניות לזניה צמחוניות עם מרינרה פקורינו פלפלית" , ו"שוקולד חם ועסיסי עם שוקו-קאק" - שוקו-קאק כהה בריא ללגימה - (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים דף נייר אפייה על תבנית אפייה, לאחר מכן הניחו חתיכת נייר אורז ועליה 4 טבעות פלאן (בגודל 10 ס"מ).
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספתשמן זית כתית מעולה, כתוספת
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בקערה גדולה, ערבבו את האגוזים הקלויים עם הקינמון, הג'ינג'ר, הציפורן, אגוז המוסקט, הפלפל, הקמח ואבקת הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
נייר אורזנייר אורז
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הפירות החתוכים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
4
בסיר קטן, ערבבו את הדבש והסוכר והביאו לרתיחה מבלי לערבב, תוך כדי מברישים את דפנות הסיר מדי פעם כדי למנוע היווצרות גבישי סוכר. חממו עד לשלב סופטבול (100 מעלות צלזיוס) ולאחר מכן שפכו מעל את תערובת הפירות. ערבבו במהירות עד לאיחוד. התערובת תהיה דביקה וסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מחממים תנור ל-300 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
טבלו את הידיים במים וקחו חופן (בערך 1/
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
7
של התערובת. דוחסים אותו לתוך הטבעות ואופים במשך שעה עד שהתערובת תפוחה מעט בחלקה העליון והמשטח כבר לא מבריק.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מוציאים מהתנור ומצננים בתוך התבנית. חותכים את נייר האורז עד לקצה התבנית ועוטפים בניילון נצמד לאחסון בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספתשמן זית כתית מעולה, כתוספת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
להגשה, חותכים פלחים ומניחים אותם על צלחות.
10
חממו מחבת שטוחה או מחבת גדולה וטגנו את פרוסות הגבינה מצד אחד עד להשחמה קלה, לאחר מכן הפכו אותן כדי להשחים את הצד השני. המרכז יהפוך דביק.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
מניחים ליד המחבת פורטה, מזלפים שמן זית ומגישים עם לחם איטלקי פריך וטוב.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה