פארפאלה קרבונרה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל farfalle Carbonaran. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בייקון, ביצים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מתכון קרבונרה Farfalle (עם אפונה האביב), Carbonara vegetariana (קרבונרה צמחוני), ו אספרגוס Farfalle (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
להוסיף 2 כפות מים ושום; להסיר מהחום.
להביא 4 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול.
הוסף farfalle; לחזור לרתיחה. לבשל, חשופה, 10 דקות או עד אל דנטה, ערבוב מדי פעם.
הסר 1/2 כוס פסטה בישול מים, לטאטא לתוך הביצים, ערבוב במרץ.
מסננים farfalle; להוסיף תערובת שום במחבת. מערבבים היטב.
הוסף תערובת ביצים לפרפאל. לבשל תערובת על חום בינוני-נמוך עד עבה (כ 4 דקות), ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים גבינה ובייקון.