פודינג אורז אפרסמון
פודינג אורז אפרסמון יכול להיות רק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 223 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . תמורת 25 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חלב, סוכר, אגוזי מלך וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד הכי טוב כקינוח, והוא נעשה תוך שעה בערך . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 28% . הציון הזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פודינג אפרסמון שוטה מאפרסמון עומס , פודינג אפרסמון ופודינג אפרסמון .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים אורז ועיסת אפרסמון; לְהַפְרִישׁ.
מערבבים סוכר, חלב, קמח, ביצה ווניל; מוסיפים לתערובת האורז ומערבבים היטב. מערבבים פנימה אגוזי מלך וצימוקים.
יוצקים לתוך 3-Qt משומן. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 45 דקות או עד שהפודינג מתייצב.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פודינג אורז בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. הקונצ'רטו של Medici Ermete Lambrusco Reggiano עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-23 דולר לבקבוק.
![מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו]()
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.