פודינג בננה קל של בובי
פודינג הבננה הקל של בובי יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו-25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חצי קופסה וופלים וניל, בננות, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פודינג הבננה של הדוד בובי, ארוחת הבוקר הקלה של בובי בכוס, ו אור פודינג בננה חם (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את החלב והחמאה בסיר בינוני על אש בינונית נמוכה, ערבוב בעדינות כדי להמיס את החמאה.
מערבבים יחד 5 כפות סוכר ואת עמילן תירס בקערה קטנה.
מוסיפים 2 כפות מים ומערבבים כדי ליצור משחה, ולאחר מכן לטאטא לתוך תערובת החלב. להעלות את החום בינוני ומבשל, ערבוב, עד עבה מבעבע, 7 עד 10 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בתמצית הוניל.
מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד (מוודאים שהפלסטיק נוגע בפודינג כדי למנוע היווצרות עור) ומקררים לפחות 4 שעות.
שלב את הקצפת עם הנותרים 1 כף סוכר בקערה. הכה עם מערבל חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. תניח בצד.
צור שכבה של וופלים על החלק התחתון של צלחת 8 - by 8-inch, ולאחר מכן להוסיף שכבה של בננות ושכבת פודינג. חזור לעשות שכבות שניות. למעלה עם קצפת. מכסים ומקררים במשך 8 שעות או לילה לפני ההגשה.