פודינג בננה
פודינג בננה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב, וופלים וניל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו איך להכין פודינג צ'יה-ותות בננה צ' יה פודינג פרפה, עוגת פודינג בננה, ו פודינג בננה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את חלמונים ביצה, סוכר, קורנפלור, ומלח יחד בקערה בינונית ולהניח בצד. מביאים את החלב לרתיחה בסיר בינוני.
הסר מהחום וקצף קצת בכל פעם לתערובת הביצה. לאחר החלק התחתון של הקערה חם, לאט לטאטא את החלב החם הנותר.
יוצקים את התערובת בחזרה לתוך סיר בינוני נקי (ניקוי הסיר מונע את הפודינג מלצרוב), מוסיפים את ליקר הבננה, ולטפטף מעל חום בינוני-נמוך עד שהוא מתעבה, על 2 דקות. מבשלים בזמן כל הזמן לטאטא עד הפודינג מבריק ועבה למדי, 1 1/2 עד 2 דקות יותר.
להעביר את הפודינג לקערה נקייה.
מוסיפים את הוניל והחמאה ומעבירים בעדינות עד שהחמאה נמסה לחלוטין ומאוגדת. לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף על פני השטח של הפודינג כדי למנוע עור להיווצר. מקררים למשך 4 שעות.
בעוד הפודינג קובע, מחממים את התנור ל 325 ° F. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר קלף ומניחים בצד.
מניחים את הוופלים בשקית פלסטיק resealable חותם (ודא שאין אוויר בשקית לפני האיטום). באמצעות מערוך או סיר שטוח תחתית או סיר, למחוץ את הוופלים וניל עד שהם קרקע גס.
מעבירים אותם לקערה קטנה ומערבבים את הסוכר, הקינמון והמלח. השתמש בכפית כדי לערבב באופן שווה את החמאה המומסת, להעביר את תבנית האפייה מוכנה, וטוסט בתנור עד חום וריחני, 12 עד 15 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר. (הפירורים ניתן לאחסן במיכל אטום עד 5 ימים בטמפרטורת החדר או קפוא עד 2 חודשים; מחדש פריך בתנור 325°f עבור 6 עד 7 דקות במידת הצורך.)
חותכים את הבננות במחצית לרוחב ולאחר מכן לחתוך לחצי לאורכו כך שיש לך 4 רבעים. חותכים את רבעי הבננה לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ ' ולחלק בין 6 כוסות פודינג או כוסות מרטיני (מפזרים לסחוט מיץ לימון אם אתה רוצה—זה עוזר למנוע בראונינג).
לטאטא את הפודינג עד שהוא רך וחלק, על 30 שניות, ולאחר מכן לחלק אותו בין כוסות פודינג. למעלה עם תערובת וופל וניל ומגישים. (אם לא הוגש מיד, הפודינג ישמור במקרר עד 3 ימים, עם ניילון נצמד.
מפזרים את הפירורים על רק לפני ההגשה.)
Reprinted with permission from DamGood
מתוק: קינוחים כדי לספק את השן המתוקה שלך, בסגנון ניו אורלינס על ידי דוד גואה ורקל פלזל, © November 2009 Taunton Press