קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

פודינג וניל-עוגיות

פודינג וניל-עוגיות
פודינג וניל-עוגיות לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 242 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 77 סנט למנה מנות. אם יש לך חמאה, מלח, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 20% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג וניל , פודינג וניל ופודינג וניל .

הוראות

1
מפצלים את פולי הווניל לאורכו ומגרדים את הגרעינים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את תרמיל הווניל, החלב, השמנת, הסוכר, מקל הקינמון והמלח; מביאים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מסירים מהאש, מכסים ומבשלים 15 דקות.
4
טורפים בקערה גדולה את עמילן התירס והחלמונים. טורפים באיטיות את תערובת החלב החמה, ואז יוצקים את התערובת בחזרה לסיר. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים תוך כדי טריפה מתמדת עד לקבלת תערובת סמיכה, כ-3 דקות. מערבבים פנימה את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים את הפודינג דרך מסננת דקה לקערה; לתת להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מחלקים את רוב פירורי העוגיות בין כוסות קטנות. למעלה עם הפודינג. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לקירור, כ-3 שעות. מעליהם את שאר פירורי העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
צילום של קון פולוס