קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

פודינג וניל-עוגיות

פודינג וניל-עוגיות
פודינג וניל-עוגיות לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 242 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 ומחירו 77 סנט למנה מנות. אם יש לך חמאה, מלח, חלמונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 20% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג וניל , פודינג וניל ופודינג וניל .

הוראות

1
מפצלים את פולי הווניל לאורכו ומגרדים את הגרעינים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את תרמיל הווניל, החלב, השמנת, הסוכר, מקל הקינמון והמלח; מביאים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
מסירים מהאש, מכסים ומבשלים 15 דקות.
4
טורפים בקערה גדולה את עמילן התירס והחלמונים. טורפים באיטיות את תערובת החלב החמה, ואז יוצקים את התערובת בחזרה לסיר. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים תוך כדי טריפה מתמדת עד לקבלת תערובת סמיכה, כ-3 דקות. מערבבים פנימה את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים את הפודינג דרך מסננת דקה לקערה; לתת להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מחלקים את רוב פירורי העוגיות בין כוסות קטנות. למעלה עם הפודינג. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לקירור, כ-3 שעות. מעליהם את שאר פירורי העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
צילום של קון פולוס