בריוש ופודינג לחם ברי עם פונדנט לימון יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 348 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו לחם בריוש, מים, תמצית ונילן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 15%, וזה לא כל כך יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ברי בריוש לחם פודינג, ברי בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל, ו פודינג לחם בריוש.
הוראות
1
חמאה וסוכר 6 (6 אונקיות) רמקינים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
בקערה בינונית מקציפים יחד את הביצים, החלב, השמנת, תמצית הווניל, גרידת הלימון והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
כסף ללא נעליים
ופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שלב היטב עם מטרפה-ואז תן לו להתייצב כך שלא יהיו בועות אוויר על פני השטח אחרת אלה יגרמו לגושים באנגלייז שלך.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
קורעים את הבריוש לחתיכות גדולות בעזרת הידיים, מוסיפים לתערובת הרפרפת וזורקים לאיחוד. מחלקים באותה מידה את הגרגרים בין הרמקינים ומעליהם את תערובת הלחם. לחץ בעדינות כלפי מטה כך שהם נארזים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
בריוש
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מפזרים עוד סוכר ואז מכניסים למקרר למשך 10 עד 15 דקות כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
7
אופים 25 דקות במרכז התנור. הפודינג מוכן כשהוא התנפח והקרם מתייצב. החלק העליון צריך להיות צבע זהוב יפה.
פודינג לחם עובד ממש טוב עם מדיראן ופדרו שימפנסנז. טעמו המתוק והאגוזי של פדרו שיממפנז עם תווי תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיראן היא אפשרות נוספת-תוכלו אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדיראן בפודינג הלחם! הכרמים של פאלון פלייס לנדה זינפנדל עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
פאלון פלייס לנדה ויניארדס זינפנדל
זינפנדל מעודן יפה עם ניחוחות של פטל, תות, אוכמניות ופלפל שחור. מורכבות נחמדה ולא ג ' מי יתר על המידה. תחושת הפה מלאה ועסיסית עם טאנין גמיש הנתמך על ידי אלון צרפתי. הסיום הוא מענג ודורש טעם אחר. זוגות נהדר עם מזונות עשירים.