קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

פודינג לחם וחמאה

פודינג לחם וחמאה
פודינג לחם וחמאה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 448 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, לחמניות עגולות כמו בריוש, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם, פודינג לחם וחמאה, ו פודינג לחם וחמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקם מתלה באמצע התנור מחממים עד 163°. חמאה 9 - by 13 - by 2-אינץ מלבני ovenproof צלחת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מורחים את החמאה הנותרת בצד אחד של כל פרוסת לחם. מסדרים את פרוסות הלחם, בצד החמאה למעלה, בשכבה אחת בתחתית המנה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3
מפזרים עם הצימוקים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
4
בסיר גדול, לשלב את החלב, שמנת כבדה, ומלח. באמצעות הלהב של סכין קטנה, חדה, לגרד את הזרעים מן שעועית וניל לתוך התערובת; להוסיף את שעועית וניל מגורד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מניחים את המחבת על חום מתון ומביאים לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מהחום.
7
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים והסוכר עד צהוב חיוור, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
לטאטא על 1 כוס של תערובת חלב חם לאט לתוך תערובת הביצה כדי להעלות את הטמפרטורה מבלי לבשל את הביצים. בהדרגה לטאטא בתערובת החלב הנותרת, לטאטא עד בשילוב מלא.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה ולהשליך את שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
שפוך את הפודינג על הלחם. הלחם יצוף למעלה-השתמש במרית כדי ללחוץ בעדינות על הפרוסות, ולוודא שהן מכוסות לחלוטין בחביצה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
מניחים את המנה במחבת צלייה גדולה או גיליון אפייה מעוטר ומוסיפים מספיק מים חמים למחבת כדי להגיע בערך באמצע הדרך במעלה צידי המנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
12
אופים את הפודינג במשך 30 דקות, ולאחר מכן להשתמש מרית ללחוץ בעדינות על פרוסות הלחם. להמשיך לאפות עד הפודינג הוא נפוח ולהגדיר אבל עדיין מתנועע במרכז, על 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
מעבירים את הפודינג באמבט המים שלו למתלה כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
14
בינתיים, בסיר קטן על אש נמוכה, לחמם את ריבת משמש עם 1 כף מים, ערבוב מדי פעם עד נוזלי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמשריבת משמש
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
15
בזהירות להסיר את הפודינג מהאמבט מים, ולאחר מכן לצחצח את פני השטח עם ריבת משמש חמה. אבק העליון עם הסוכר ' ממתקים לשרת חם. לעשות קדימה: פודינג לחם וחמאה ניתן להכין קדימה, מכוסה, ומקורר עד יומיים. מחממים את המנה כולה באמבט מים בתנור 163° עד שהמרכז מתחמם. חלקים בודדים ניתן לחמם בתנור טוסטר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
ריבת משמשריבת משמש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבותפרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות