קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

פודינג לחם וחמאה

פודינג לחם וחמאה
פודינג לחם וחמאה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 448 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, לחמניות עגולות כמו בריוש, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם פודינג חמאה, איך לעשות פודינג חמאה לחם, פודינג לחם וחמאה, ו פודינג לחם וחמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקם מתלה באמצע התנור מחממים עד 163°. חמאה 9 - by 13 - by 2-אינץ מלבני ovenproof צלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את החמאה הנותרת בצד אחד של כל פרוסת לחם. מסדרים את פרוסות הלחם, בצד החמאה למעלה, בשכבה אחת בתחתית המנה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
3
מפזרים עם הצימוקים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
4
בסיר גדול, לשלב את החלב, שמנת כבדה, ומלח. באמצעות הלהב של סכין קטנה, חדה, לגרד את הזרעים מן שעועית וניל לתוך התערובת; להוסיף את שעועית וניל מגורד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מניחים את המחבת על חום מתון ומביאים לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהחום.
7
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים והסוכר עד צהוב חיוור, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
לטאטא על 1 כוס של תערובת חלב חם לאט לתוך תערובת הביצה כדי להעלות את הטמפרטורה מבלי לבשל את הביצים. בהדרגה לטאטא בתערובת החלב הנותרת, לטאטא עד בשילוב מלא.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה ולהשליך את שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
שפוך את הפודינג על הלחם. הלחם יצוף למעלה-השתמש במרית כדי ללחוץ בעדינות על הפרוסות, ולוודא שהן מכוסות לחלוטין בחביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
מניחים את המנה במחבת צלייה גדולה או גיליון אפייה מעוטר ומוסיפים מספיק מים חמים למחבת כדי להגיע בערך באמצע הדרך במעלה צידי המנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
12
אופים את הפודינג במשך 30 דקות, ולאחר מכן להשתמש מרית ללחוץ בעדינות על פרוסות הלחם. להמשיך לאפות עד הפודינג הוא נפוח ולהגדיר אבל עדיין מתנועע במרכז, על 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
מעבירים את הפודינג באמבט המים שלו למתלה כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
14
בינתיים, בסיר קטן על אש נמוכה, לחמם את ריבת משמש עם 1 כף מים, ערבוב מדי פעם עד נוזלי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמשריבת משמש
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
15
בזהירות להסיר את הפודינג מהאמבט מים, ולאחר מכן לצחצח את פני השטח עם ריבת משמש חמה. אבק העליון עם הסוכר ' ממתקים לשרת חם. לעשות קדימה: פודינג לחם וחמאה ניתן להכין קדימה, מכוסה, ומקורר עד יומיים. מחממים את המנה כולה באמבט מים בתנור 163° עד שהמרכז מתחמם. חלקים בודדים ניתן לחמם בתנור טוסטר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ריבת משמשריבת משמש
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבותפרחים אכילים, קישוט צלחת אופציונלי, נחמד למסיבות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®