קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם ללא חלב

פודינג לחם ללא חלב
פודינג לחם ללא חלב דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . יש קינוח זה 281 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לכם זנגביל טחון, קינמון טחון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי Go חלב חינם. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פודינג לחם דלעת ללא חלב, עוגות פודינג לחם קוקוס עם ציפוי קרם מקדמיה גולמי (ללא חלב), ו פודינג פטל שוקולד בריא (טבעוני, ללא חלב, ללא גלוטן).

הוראות

1
גריז 2 ליטר (כמו 11x7 אינץ') תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
מוסיפים את קוביות הלחם והצימוקים, זורקים יחד ומתפשטים בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
בקערת ערבוב גדולה, היכו יחד את משקה חלב 2 כוסות, ביצים, סוכר ווניל עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
הוסף את הנותרים 2 כוסות משקה חלב, קינמון, זנגביל, allspice, ציפורן, ומלח, ומערבבים על נמוך רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
יוצקים את תערובת הביצים על קוביות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
תן לו לשבת ולספוג במשך כ 30 דקות, ולאחר מכן מחממים התנור שלך ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים את פודינג הלחם ללא חלב במשך כ -30 עד 40 דקות, או עד סט וחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez

פודינג לחם ניתן לזווג עם Madeiran ופדרו Ximénez. טעם מתוק ואגוזי של פדרו Ximénez עם הערות של תאנים וזוג קרמל כל כך טוב עם פודינג לחם. Madeiran היא אפשרות נוספת - אתה יכול אפילו למצוא מתכונים באמצעות madeiran בפודינג הלחם! אתה יכול לנסות את חברת יין Azores Verdelho O מקורי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 50 דולר לבקבוק.
Azores חברת יין Verdelho O מקורי
Azores חברת יין Verdelho O מקורי
קש צהוב בהיר. ניחוחות של פסיפלורה, אננס, ריסוס ים וקונכיית צדפות על האף. על החיך, תוסס ורענן עם פירות טרופיים בגוון גבוה מוחזק באיזון על ידי משקל אמצע החיך מרשים ורוחב. מסיים זמן רב ונקי, עם המינרליות המלוחה המסגירה של האיים האזוריים לאורך הגימור.מה אוכל טוב יותר לאכול עם יין מהאיים מאשר השפע של הים? רכיכות, צדפות, דגים צלויים או מטוגנים הם רעיונות זיווג מעולים.