קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם משמש שוקולד כפול

פודינג לחם משמש שוקולד כפול
פודינג לחם משמש שוקולד כפול יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1025 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, ברנדי, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד כפול, פודינג לחם שוקולד כפול, ו פודינג לחם שוקולד כפול.

הוראות

1
מחממים התנור ל 121°.
2
חותכים את הלחם לקוביות 1 אינץ ' ומניחים אותם בשכבה אחת על מחבת חצי גיליון.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים בתנור במשך 20 דקות להתייבש ולהיות קצת פריך. תניח בצד.
4
משרים את משמשים ברנדי ומים חמים כוס במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מסננים, שמירה על נוזל השרייה, ולהניח בצד.
6
השתמש 1 כף של החמאה כדי לשמן תנור איטי 4 ליטר, משומן כל הדרך עד הצדדים של הכנס.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים את קוביות הלחם, משמשים, ושוקולד בתנור וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חלב, שמנת, כוס הסוכר, המלח, ואת משמש השריית נוזלים ומערבבים עד הסוכר הוא כמעט מומס.
מרכיבים שתצטרך
9
יוצקים את התערובת על החומרים בבישול ודוחפים את קוביות הלחם לתוך הנוזל כדי לכסות אותם לחלוטין ואפילו את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
10
בנדיבות נקודה העליון עם הנותרים 2 כפות חמאה, ואז מפזרים את הנותרים 1 כפית סוכר, קינמון, ו cacao nibs. לבשל, מכוסה, על ההגדרה הנמוכה במשך 3 עד 4 שעות. כבה את החום ותן לפודינג לנוח בזמן שאתה מכין את רוטב הברנדי.
מרכיבים שתצטרך
11
בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את הסוכר, ברנדי, קינמון, ומלח וקציף לשלב. מבשלים בבית מבשלים, מטאטא, עד הסוכר הוא מומס ואת התערובת היא אור בצבע קצף.
מרכיבים שתצטרך
13
הסר מהחום. בקערה קטנה, להכות את הביצה עד קצף, ואז בהדרגה לטאטא אותו לתוך התערובת בסיר. להחזיר את המחבת לחום בינוני ומבשלים כ 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
14
מערבבים את הקרם ולהסיר מהחום. שמור על טמפרטורת החדר עד 4 שעות, עד מוכן לשימוש; או לכסות ולקרר, ואז לחמם בתנור מיקרוגל ומערבבים כמה כפיות מים כדי לדלל את הרוטב קצת.
מרכיבים שתצטרך
15
כפית את הפודינג החוצה על צלחות בודדות, טפטוף עם הרוטב, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
16
מאמר var
17
Type_27_data = {};
18
מאמר
19
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

מרכיבים

57פלפל האבנרושוקולד מריר, קצוץ בערךשוקולד מריר, קצוץ בערך1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרהודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)3קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך1גבינת פרמזן מגוררתcacao nibs (ראה הערות)cacao nibs (ראה הערות)1לחם לבן פריך כיכר עגוללחם לבן פריך כיכר עגול1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרברנדי, או ¼ כוס ברנדי בתוספת כוס מים ¼ ברנדי, או ¼ כוס ברנדי בתוספת כוס מים ¼2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמשמש מיובש, חצוי (ראה הערות)משמש מיובש, חצוי (ראה הערות)1כף. חומץ ביין אדוםפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל3larges(חלקית &)(חלקית &)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קינמון טחוןקינמון טחון1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קינמון טחוןקינמון טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2קרום: פירורי קרקר גרהםכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת