פודינג לחם קובני
והוא יספק כ 1 מנות. אם $6.46 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג לחם קובני יכול להיות סופר צמחוני מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 66 גרם חלבון 124 גרם של שומן, וסך הכל 2324 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם לחם קובני, קינמון טחון, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו פודינג דיפלומטי קובני-Pudín Diplomático, Arroz con Coco (פודינג אורז קוקוס קובני), ו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים חלב באופן שווה על לחם בקערה גדולה; מערבבים בעדינות.
בואו לעמוד 5 דקות.; להפריש. מקציפים ביצים קלות בקערה בינונית.
מוסיפים 1/2 כוס הסוכר, הצימוקים, השקדים, קינמון, וניל ומלח; מערבבים עד מעורבב היטב.
יוצקים על לחם; מערבבים קלות. כפית לתבנית אפייה מרובעת 9 אינץ משומנת.
אופים 40 עד 45 דקות. או עד שהמרכז מוגדר והקצוות מתחילים להתרחק מצדדים של מחבת. מגניב.
בינתיים, לנקז פרוסות אפרסק, הזמנת 1/4 כוס מיץ; להפריש. מקציפים גבינת שמנת עם מיץ אפרסק שמורות, נשאר 2 כפות. סוכר ואגוז מוסקט עם מקציף תיל עד מעורבב היטב.
מורחים באופן שווה על פודינג לחם חם; למעלה עם פרוסות אפרסק.
מגישים חמים או מקורר. מכסים ומקררים שאריות פודינג לחם.