קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג מאודה אוכמניות בר

פודינג מאודה אוכמניות בר
פודינג מאודה אוכמניות בר הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ביצה טריה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת פודינג אוכמניות בר מיין, בס מפוספס פראי מאודה עם זנגביל ובצל ירוק, ו פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג.

הוראות

1
הכן אש בינונית-גבוהה-חום, עם הלהבות מדי פעם מלקק את הסורג הגריל.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
תן לו לשרוף בהתמדה עד גחלים זוהרים, מכוסה אפר מתחילים להיווצר, כ 45 דקות. ואז להשתמש את חפירה פחם או אחר כמו ליישם לגרד מיטה של גחלים לצד בור האש.
3
זרוק את החמאה לתוך קערת מתכת ומניח אותו ישירות על סבכת הגריל. אפשר את החמאה להמיס, על 1 דקה, ולהעביר את הקערה למקום מנוחה כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את הסוכר, החלב והביצה לחמאה ומקציפים עד שהתערובת קלה וקציפה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מערבבים בגוון וניל ולימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
6
בקערה נפרדת, בעדינות לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, ומלח רק כדי לשלב. לזרוק את החומרים יבשים לתוך החומרים הרטובים בבת אחת, ולקפל עם מרית כדי ליצור הבלילה. אל תהיה מוטרד אם המרקם הוא עדיין קצת גבשושי, כל עוד אין כתמים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בנדיבות חמאה 1 ליטר קערת מתכת לפזר חצי אוכמניות בתחתית זה. לגרד את הבלילה על גבי פירות יער. לפזר את פירות יער הנותרים על גבי הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים את אבני האפייה או מגבת תה בתחתית התנור ההולנדי. הניחו את הקערה הממולאת בבלילה על גבי האבנים או המגבת.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
יוצקים מספיק מים לתוך התנור ההולנדי כדי להגיע באמצע הדרך במעלה הצד של הקערה. כסה את הסיר והנח אותו על המיטה של גחלים זוהרות. לגרוף גחלים זוהרים נוספים על גבי המכסה. אפשר לפודינג קיטור במשך 40 עד 50 דקות, או עד שהוא מוצק למגע ושיפוד עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. אפשר לפודינג לנוח בסיר, חשוף, במשך 15 דקות לפני שהוא הופך אותו על מגש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
חותכים את הפודינג לפרוסות ומגישים.
11
מתוך בישול מדורה: מתכונים הרפתקנים ושאר סקרנות עבור בחוץ הגדול על ידי שרה האק Jaimee יאנג. זכויות יוצרים © 2011 שרה האק וג ' יימי יאנג סטיוארט. הקדמה © 2011 מליסה קלארק. תמונות © 2011 Tara Donne. פורסם ב 2011 על ידי Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.