גשו לסופר וקנו חזיר כפרי, קמח, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פיצה בגריל עם ארוגולה פסטו, תירס ונקניק (וידאו), פודינג לחם מלוח עם תרד ופטריות, ו פודינג לחם מלוח עם Fiddleheads & פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסדרים מתלה בשליש התחתון של התנור וחימום עד 350°f. בנדיבות חמאה An8x8x2 " צלחת אפיית זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכריות מצופות שוקולד
2
מפזרים evenlywith 2 כפות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
3
ממיסים 1 כף חמאה במחבת בינוניתעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
4
מוסיפים פטריות; מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהובוסקילה יבש, 5-7 דקות. מתבלים בטוב טעם עם מלח ופלפל.
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה עם oilin אותו מחבת על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים בצל; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד רך שקוף (לא חום), 8–10minutes. מערבבים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשה
9
הוסף תירס מגורד; להגדיל את החום בינוני. קוק, stirringoften, עד רוב התאדות הנוזליותוקרן הוא צהוב בהיר, 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
10
מוסיפים שמנת; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מעורבב היטב ורוב liquidhas התאדה, כ 3 דקות. מערבבים במילק, בשר חזיר, 3/4 כוס גבינה, ומילויים. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, untilflavors להתחיל להתיך, 1-2 דקות יותר.מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
חרדל מוכן, אופציונלי
11
העברת תערובת תירס לקערה גדולה.מתבלים ביצים עם מלח ופלפל.
אופים עד פודינג מוגדר רק במרכז (המרכז יהיה לנענע מעט מאוד wendish הוא דחף), 40-45 דקות. השתמש מצקת טורקיה מצקת כדי להסיר כמחצית מים מחבת צלייה כדי למנוע כל מים חמים מלשפוך כאשר מחבת מורם ארוג.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכריות מצופות שוקולד
Baster
16
הסר מחבת צלייה עם פודינג מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכריות מצופות שוקולד
17
הסר תבנית אפייה מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
18
מטאטא Preheat. להחזיר פודינג לתנור;לצלות עד העליון הוא חום זהוב כתמים, 2-3minutes.