פוזינס מסיבה עם קוסקוס חגיגי
פוזינס למסיבה עם קוסקוס חגיגי דורש כשעה ו-45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 484 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -11 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית רגיל, סוכר, עלי כוסברה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כתוספת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Nasi Minyak (אורז חגיגי מלזי) , מטבל מסיבת בייקון גבינה חמה ועוגת גבינה מסיבת לימון .
הוראות
עבור הפוסינים, מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מניחים את הפוסינים בתבנית צלייה.
יוצקים את השמן באיטיות על החלק העליון של החלק העליון של הפוסינים. משפשפים את השמן לתוך הפוסינים כך שיצופו היטב.
מניחים את המלח, הסוכר, הקינמון והפפריקה בקערה קטנה ונקייה ומערבבים היטב.
מפזרים את תערובת התבלינים על הפוסינים. פורסים את הלימון לרבעים ואז פורסים כל רבע ל-4 כך שיש לך 16 חתיכות קטנות.
מניחים את החתיכות מסביב ובין הפוסינים.
מפרידים את פקעת השום לשיניים ומניחים את החתיכות מסביב ובין הפוסינים.
מעבירים את הפוסינים לתנור ומבשלים במשך שעה עד שעה ו-15 דקות, או עד שהם מוכנים לחלוטין.
מוציאים את הפוסינים מהתנור ואז נותנים להם לנוח 10 דקות בתבנית שלהם.
מניחים את הקוסקוס, הסולטנות, התבלינים והמלח בקערה חסינת מיקרוגל ומערבבים היטב.
מוסיפים לקערה את המים הרתוחים הטריים ולאחר מכן מכסים את הקערה בניילון נצמד. השאירו את התערובת למשך 10 עד 15 דקות, או עד שהמים נספגו בקוסקוס.
מסירים את הניילון הנצמד מהקערה ומערבבים את הקוסקוס בעזרת מזלג להפרדת הגרגירים. יוצקים בזהירות חלק מהמיצים שנאספו בתבנית הצלייה של הפוסינים לקערה. מערבבים שוב את התערובת ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור גרוס טרי.
מעבירים את הקוסקוס לכלי הגשה.
פורסים את הרימון לשניים ומחלצים רבע טוב מהגרעינים.
מפזרים את הכוסברה (הכוסברה) הקצוצה מעל.
להגשה מניחים את הפוסינים על צלחות נקיות ומניחים את הקוסקוס לצד. השתמשו בחתיכות הלימון החרוכים בתנור ובשיני השום מתבנית הצלייה לקישוט.