פולנטה פאונדקייק
פולנטה פאונדקייק יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 10 מנות עם 536 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, ביצים, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. עם כפית ציון 21%, המנה הזו לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת לימון, עוגת קילו בגריל עם פירות יער, ו וניל ליים פאונדקייק.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
חמאה ומקמחים קלות את החלק הפנימי של תבנית עוגה עגולה בגודל 10 אינץ'.
מנפים יחד את הקמח, הפולנטה, אבקת האפייה והמלח. הניחו בצד.
במיקסר, במהירות בינונית, שמנת את החמאה עד שהיא בהירה ואוורירית.
מוסיפים 1 כוס סוכר ומקציפים עד שהם חיוורים ותפוחים
מוסיפים רסק שקדים ומקציפים שוב. מערבבים תמציות וניל ושקדים, ואז מקציפים פנימה את החלמונים, 1 בכל פעם, להיות בטוחים שכל אחד מהם מעורבב לפני שמוסיפים את הבא. לחלופין, מקציפים כמויות קטנות של החומרים היבשים המנופים והשמנת לתערובת החמאה, מתחילים ומסתיימים במרכיבים יבשים.
במיקסר נקי מקציפים חלבונים עד שהם אטומים, ואז מוסיפים 1/4 כוס סוכר שנותרה ומקציפים עד שהלבנים יוצרים פסגות רכות. מקפלים לבלילה בעדינות אך ביסודיות.
יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה.
אופים על המדף האמצעי של התנור כ-60 דקות, או עד שבוחן המוחדר במרכז יוצא נקי. (אין לבדוק או להזיז את העוגות לפני שהן אפויות לפחות 45 דקות מכיוון שהן עדינות ועלולות ליפול.)
אפשר לעוגה להתקרר וכאשר מקורר להסיר מהמחבת ואבק העליון עם אבקת סוכר.
חותכים לשמיניות או לעשיריות.
מגישים את העוגה הזו עם פירות קיץ אפרסקים, נקטרינות, משמשים, פירות יערשתושלו במעט סוכר, מיץ לימון סחוט טרי וקורט מלח אפור.