פופובר קרמל טבל עם מוס שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Popovers טבל קרמל עם מוס שוקולד. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. לכי לחנות וקחי שוקולד מריר, ביצים, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מאכלי קקאו עם מוס שוקולד ופטל, ריבועי קרמל אגוזים טבולים בשוקולד, ו שוקולד, קרמל ופקאן תפוחים טבולים.
הוראות
מניחים שוקולד ומלח בקערה גדולה; להפריש. מבשלים eggyolks, סוכר, ו 1/2 כוס קרם mediumsaucepan מעל חום בינוני, שוטףקצומת, עד עבה מספיק כדי מעיל אספון, על 4 דקות.
יוצקים על chocolatemixture ו whisk עד שוקולד נמסה ותערובת חלקה.
באמצעות מקצף, לנצח נשאר 1/2 cupcream בקערה עד פסגות רכות טופס. Foldinto מקורר תערובת שוקולד; לכסות וגיל עד קר, לפחות 2 שעות.
לעשות קדימה: מוס יכול להתבצע 2 daysahead. שמור צונן.
מחממים תנור to425°f. חמאה קלה 10 כוסות של פח מאפין סטנדרטי 12 כוס או שני מחבתות popover 6 כוס.
להקציף ביצים בקערה בינונית כדי להתמזג. Bringcream, חלב, מלח ופלפל כדי רתיחה בסיר בינוני; לטאטא כל הזמן, בהדרגה להוסיף ביצים.
לטאטא בקמח, thencheese (אין גושים צריכים להישאר).
מחלקים הבלילה בין muffincups מוכן, למלא כוסות שנותרו באמצע הדרך עם מים, ואופים 15 דקות. להפחית את החום ל 177°and לאפות עד popovers הם נפוחים, goldenbrown, ו crusty, 20-25 דקות יותר.הפעל על מתלה תיל ולתת מגניב.
ממש לפני ההגשה, קו sheetwith נייר קלף ומעיל קל עםתרסיס מקל. ממלאים קערה גדולה במי קרח.להביא סוכר 3 כפות מים לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני גבוה, ערבוב כדי לפזר סוכר. מרתיחים, מצחצחים חסרונות עם מברשת לחה ומתערבלים panoccasionally, עד התערובת הופכת ענבר עמוק.הגדר את החלק התחתון של סיר במי קרח כדילאטום את הבישול ואת קרמל המשרד מעט(זה יהיה קל יותר לעבוד עם מתיגזוז popovers).
עבודה במהירות עם 1 popover ata זמן, לטבול תחתית לתוך קרמל ולהגדיר, בצד קרמל למטה, על bakingsheet מוכן; בואו מגניב. (אם קרמל הופך קשה מדי בזמן טבילה, לחמם מעל בינוני-lowheat לעקביות מעשית.)
לאחר הקרמל יש להגדיר, לערבב מוסעם מרית גומי כדי לשחרר.
העברה לשקית מאפה מצויד עם טיפ מאפה 1/4".עובד 1 בכל פעם, לתקוע חורים בחלק העליון שלפופוברים עם עצה מאפה ולמלא popoverswith מוס.