קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות20
מגזין

פוקצ'ה אגוזי לוז קלוי

פוקצ'ה אגוזי לוז קלוי
המתכון קלוי אגוזי לוז פוקאצ'יאן מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. ללחם הזה יש 206 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, מים, שמן אגוזים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: קלוי-עוגת אגוזי לוז, חמאת אגוזי לוז שקדים קלויים, ו מתכון אגוזים קלויים בחמאה.

הוראות

1
שלב 1/2 כוס מים, סוכר, ושמרים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף; בואו לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים 3/4 כוס מים 1 כף שמן אגוזים, ערבוב עם מקציף. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזיםשמן אגוזים
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מוסיפים 1 קמח כוס, 1 כפית מלח, אגוז מוסקט טחון, ערבוב לשלב. מערבבים 2 1/2 כוסות קמח. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע את הבצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק). מסדרים צימוקים על הבצק, ולשים בעדינות 4 עד 5 פעמים או רק עד שהצימוקים משולבים בבצק.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) להפוך את הבצק לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול; בעדינות למתוח בצק לקצוות של צלחת. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, במשך 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
לחשוף בצק. הפוך חריצים בחלק העליון של הבצק באמצעות הידית של כף עץ או קצות האצבעות שלך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
שלב 1 כפית מים ביצה לבן; מברשת קלות על הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
8
מפזרים אגוזים. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
9
לחשוף בצק, טפטוף עם 2 כפיות שמן אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזיםשמן אגוזים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מפזרים בצק עם הנותרים 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
אופים ב 400 במשך 24 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
12
טפטוף לחם עם הנותרים 1 כפית שמן אגוזי לוז; תן מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזיםשמן אגוזים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו