פורטובלו פריטס
Portobello Frites עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך קורנפלור, מלח, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. נסו Portobello Frites, ביצים אפויות עם פורטובלו (HUEVOS CON PORTOBELLO), ו מנה שלישית: מולים וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה.
להוסיף פטריות; לזרוק בעדינות מעיל. מסדרים פטריות, כובע הצדדים למטה, על מחבת ג ' לי רול.
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד מכרז.
מניחים 1 פטריות על כל אחד 4 צלחות.
מוסיפים יין, מלאי וחרדל למחבת ג ' לי-רול; מערבבים עם מקציף לערבב עם מיצי פטריות.
יוצקים תערובת יין לסיר קטן על חום בינוני. מביאים לרתיחה; מבשלים עד תערובת היין מצטמצם 1/4 כוס (כ 15 דקות).
שלב 1 כפית מים עמילן תירס, ערבוב עם מקצף. מערבבים תערובת קורנפלור לתוך תערובת יין; להרתיח 1 דקה או עד התערובת מתחילה להתעבות, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מוסיפים חמאה וטרגון טבעוניים, מערבבים עד שהחמאה נמסה.
מחממים שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף פלחי תפוחי אדמה; לבשל 3 דקות בכל צד או עד הפרוסות השחמה.
מפזרים מלח ופלפל שנותרו ומגישים פטריות ורוטב יין.