פורל ברוק בגריל עם אורז בר
טרוטת ברוק בגריל עם אורז בר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 52 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פטריות, מלח, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית נסו פורל ברוק Müllerin, פורל ברוק עם מחית פטרוזיליה וסלט צנון, ו פורל ברוק עם פקאן, לימון וחמאה חומה פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
להוסיף 1/4 כוס כרישה, פטריות, ושום; לטגן 3 דקות.
מוסיפים מים, אורז, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 50 דקות או עד שהאורז רך.
מסננים אורז, הזמנת 1 כוס בישול נוזלי; מניחים אורז בצד. החזר את נוזל הבישול למחבת. מביאים לרתיחה, ומבשלים 8 דקות או עד מופחת 1/2 כוס.
הסר מהחום; הגדר מרק בצד, ולשמור על חם.
מקום 1 תימין sprig במרכז כל אחד 4 (10 אינץ') ריבועים של רדיד אלומיניום.
מניחים 1 דגים על גבי כל קורנית sprig.
מפזרים מלח ופלפל הנותרים על חללים בתוך דגים. דברים 1/2 תערובת אורז כוס לתוך חלל של כל דג. לעטוף דגים בנייר כסף, מתפתל קצוות לאטום.
מניחים דגים עטופים בנייר כסף על מתלה גריל; גריל 10 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. להסיר את העטיפה דגים; להסיר ולהשליך את העור. הניחו את הדגים בצד, וחממו.
ממיסים חמאה בסיר קטן על חום בינוני-גבוה.
להוסיף כרישה שנותרה, ו לטחון 2 דקות או עד מכרז. מחלקים כרישה באופן שווה בין 4 צלחות בודדות, העליון עם דגים.
טפטוף 2 כפות מרק על כל דג, ומפזרים פטרוזיליה.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.