קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

פורל בריזלינג

פורל בריזלינג
פורל בריזלינג נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 563 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו קרם כבד, מיץ לימון, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ריזלינג יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ברד תות של Sluggers כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: טרוטת ריו גראנדה עם ריזלינג, Coq au ריזלינג, ו Coq au ריזלינג.

הוראות

1
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 375°f. תחתית חמאה וצדדים של צלחת זכוכית 13 על ידי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים גזר וסלרי לאורכו עם מבצעה לתוך גפרורים דקים מאוד (פחות מ 1/8 אינץ 'רחב 2 1/2 אינץ' ארוך).
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3
לשטוף פורל ולהסיר כל עצמות סיכה עם פינצטה או צבת needlenose. לטפוח יבש, ואז מפזרים 1/2 כפית כל מלח ופלפל על דגים (בשר הצדדים בלבד). מסדרים פילה בתבנית אפייה, צד העור כלפי מטה, חופפים מעט.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
חמאת חום (2 כפות) במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום מתון עד קצף שוככת, ואז לבשל שאלוט, ערבוב, עד שהתרכך, על 3 דקות (לא חום).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים גזר, סלרי, פטרוזיליה וגרגירי פלפל ומבשלים, מערבבים, עד שהירקות פריכים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
6
מוסיפים מים, יין, ו 1/2 כפית מלח ומרתיחים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הסר מחבת מחום ושופכים נוזל על דגים, ולאחר מכן להפיץ ירקות באופן שווה בתבנית אפייה. תניח את המחבת בצד. מכסים צלחת בחוזקה עם נייר ואופים עד דגים הוא רק מבושל דרך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
להעביר דגים (עם ירקות) על מגש ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
יוצקים נוזל בישול עם כל ירקות שנותרו דרך מסננת להגדיר מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מפזרים ירקות מסננת על דגים (גרגירי פלפל) ומכסים מחדש בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
כפית 1 כוס של נוזל בישול מתוח למחבת ניקה. מרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת על 1/2 כוס, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
להקציף שמנת לתוך קורנפלור עד חלקה, ואז לטאטא לתוך רוטב ומרתיחים, לטאטא, עד מעובה, על 1 דקה. מערבבים בטרגון, מיץ לימון, ונשאר 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
הסר רדיד מן הדגים כתם כל נוזל שנצבר על מגש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
יוצקים רוטב על דגים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט