קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

פורל בריזלינג

פורל בריזלינג
פורל בריזלינג נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 563 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו קרם כבד, מיץ לימון, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ריזלינג יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ברד תות של Sluggers כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: טרוטת ריו גראנדה עם ריזלינג, Coq au ריזלינג, ו Coq au ריזלינג.

הוראות

1
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 375°f. תחתית חמאה וצדדים של צלחת זכוכית 13 על ידי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים גזר וסלרי לאורכו עם מבצעה לתוך גפרורים דקים מאוד (פחות מ 1/8 אינץ 'רחב 2 1/2 אינץ' ארוך).
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3
לשטוף פורל ולהסיר כל עצמות סיכה עם פינצטה או צבת needlenose. לטפוח יבש, ואז מפזרים 1/2 כפית כל מלח ופלפל על דגים (בשר הצדדים בלבד). מסדרים פילה בתבנית אפייה, צד העור כלפי מטה, חופפים מעט.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
חמאת חום (2 כפות) במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום מתון עד קצף שוככת, ואז לבשל שאלוט, ערבוב, עד שהתרכך, על 3 דקות (לא חום).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים גזר, סלרי, פטרוזיליה וגרגירי פלפל ומבשלים, מערבבים, עד שהירקות פריכים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
6
מוסיפים מים, יין, ו 1/2 כפית מלח ומרתיחים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הסר מחבת מחום ושופכים נוזל על דגים, ולאחר מכן להפיץ ירקות באופן שווה בתבנית אפייה. תניח את המחבת בצד. מכסים צלחת בחוזקה עם נייר ואופים עד דגים הוא רק מבושל דרך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
להעביר דגים (עם ירקות) על מגש ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
יוצקים נוזל בישול עם כל ירקות שנותרו דרך מסננת להגדיר מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מפזרים ירקות מסננת על דגים (גרגירי פלפל) ומכסים מחדש בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
כפית 1 כוס של נוזל בישול מתוח למחבת ניקה. מרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת על 1/2 כוס, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
להקציף שמנת לתוך קורנפלור עד חלקה, ואז לטאטא לתוך רוטב ומרתיחים, לטאטא, עד מעובה, על 1 דקה. מערבבים בטרגון, מיץ לימון, ונשאר 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
13
הסר רדיד מן הדגים כתם כל נוזל שנצבר על מגש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
יוצקים רוטב על דגים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט