פורל מטוגן במחבת
פאן-טרוטה מטוגנת דורש על 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 738 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם פירורי לחם, מיץ לימון, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מרהיב. טרוטת קמח תירס מטוגנת עם אשכולית ומרווה מטוגנת, פורל מטוגן במחבת, ו פורל מטוגן במחבת דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בצלחת שטוחה רחבה, לשלב את פירורי הלחם, שום, פטרוזיליה, אורגנו, פתיתי פלפל אדומים, גרידת 1 לימון ומלח, לפי הטעם.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את החרדל ואת המיץ של 1 לימון.
מברשת שני הצדדים של פורל עם תערובת חרדל. מעיל את הדגים משני הצדדים עם פירורי הלחם המנוסים ולחץ בחוזקה כדי לדבוק בפירורים לדגים.
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
מעיל מחבת גדולה עם כ 1/4 עד 1/2 אינץ ' של שמן זית ולהביא לחום בינוני גבוה.
הוסף את הדג למחבת, צד העור למטה, ומבשל את הדגים 2/3 של הדרך, על 6 עד 7 דקות. בזהירות להפוך את הדגים מעל ומבשלים את הצד השני עד הדג הוא חום ופריך, על 2 עד 3 דקות.
הסר את הדגים מהמחבת ולנקז על מגבות נייר. אתה כנראה צריך לעבוד בקבוצות לעשות 4 דגים. לאחר אצווה הראשון נעשה מיובש על מגבות נייר לשמור אותו על מתלה בתנור חם.
כאשר כל הדגים כבר מטוגן, להסיר את השמן וכל חתיכות חומות מהמחבת.
מוסיפים את החמאה ומיץ הלימון שנותר ומערבלים לשלב כשהחמאה נמסה. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומפחיתים בחצי.
מעבירים את הדגים למגש הגשה, טפטוף עם רוטב לימון חמאה ומגישים.