קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

פורקו קון צ'ילה ורדה

פורקו קון צ'ילה ורדה
פורקו קון צ'ילה ורדה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -75 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם פלפל סראנו, כוסברה, כוסברה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 91%. מתכונים דומים: פורקו קון צ'ילה ורדה, בשר חזיר עגבניות עם צ'ילי כבוש (סלסה פורקו ורדה, ו ארוחת ערב הערב: צלע חזיר עם שומה ורדה (פיפיאן דה צ'ולטאס דה פורקו).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
במחבת גדולה מוסיפים את קת החזיר, המלח, הפלפל השחור, פלפל הלימון, האורגנו והשום ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פלפל לימוןפלפל לימון
Boston ButtBoston Butt
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
מוסיפים את הסלסה ורדה, הכוסברה, הכמון, הצ ' ילי הירוק והבצל ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4
מעבירים לסיר איטי, מכסים ומבשלים גבוה למשך 30 דקות, ואז מורידים לנמוכים ומבשלים 3 שעות עד 3 שעות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
1
בסיר מרתיחים את העגבניות, השום, הג ' לפנוס, פלפל הסרנו ומחצית מהבצל ב -2 כוסות מים עד שהתערובת צפה לראש הסיר, כ-30 דקות. מסננים את העיסה ושומרים את הנוזל. במעבד מזון מערבבים את העיסה עם יתרת הבצל, הכוסברה, המלח ו -3 / 4 כוס מהנוזל השמור.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. מחנות ג ' ובי רזרבה דה לה פמיליה קאווה גראן רזרבה ברוט טבע עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
מחנות ג ' ובי רזרבה דה לה פמיליה קאווה גראן רזרבה ברוט טבע
מחנות ג ' ובי רזרבה דה לה פמיליה קאווה גראן רזרבה ברוט טבע
בימים הראשונים של ייצור היין שלהם, למשפחת מחנות ג ' ובויטי הייתה עתודה משלהם של קאווה זו, הטבע הברוטי היחיד שהם עשו. מאוחר יותר, הוא שוחרר לשוק תחת אותו שם ועם אותה יצירה זהירה. קאווה זו מיוצרת ממיץ הריצה החופשית של מקאבאו, קסרל.ענבי לו ופרלדה נקצרו בנכסי האחוזה באספילס, קאן מסנה ולה קוסקונה. זהו הידוע ביותר מבין הקוואס של ג ' וב ועדיין טבעם הברוט היחיד. האף עמוק, אינטנסיבי ומושך, בתחילה מעורר הערות של פירות לבנים בוגרים. בהדרגה, המורכבות שלה גדלה והניחוחות האופייניים להזדקנות ארוכה מופיעים זה מזכיר להפליא לחם קלוי עם רמזים רקע של הדר. רזרבה דה לה פמיליה, עם רעננותה ובשלותה, מתאימה לחיך בצורה מושלמת. זוג עם טפיחה 5, פירות ים, אורז, וכל סוגים של דגים, לבן בשר ומזון מעושן.