קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פחזניות שוקולד משולשות

פחזניות שוקולד משולשות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פחזניות שוקולד משולשות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, קמח לחם, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו פחזניות קקאו שוקולד משולשות עוגיות Krispy, פחזניות שוקולד עם קצפת ותותים / יום הולדת שמח בקה, ו פחזניות שמנת עם גלידה Vanillan ורוטב שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, חלב חום ו 3 כפות סוכר מעל חום בינוני עד רותח. בקערה בינונית, להקציף הנותרים סוכר, קקאו, קורנפלור, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מקציפים בחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
לטאטא חצי תערובת חלב מחוממת לתוך תערובת ביצה, ולאחר מכן להחזיר תערובת שלמה לסיר. המשך לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת פשוט מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מסירים מחום ומקציפים בשוקולד, חמאה ווניל. כיסוי וצינה עד סט, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
בזמן שהקרם מתקרר, תכיני לפטה קונכיות. התאם מתלה תנור למצב בינוני ותנור חום ל 425°f. גיליון אפייה קו עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
בסיר בינוני, מים חמים, חמאה, סוכר ומלח מעל חום בינוני עד רותח. מוסיפים במהירות קמח וכפית עץ, מערבבים במהירות עד שהתערובת מתאחדת ומתרחקת מצדי המחבת. המשך לבשל ולערבב במשך כ 1 דקה יותר (סרט יתפתח על החלק התחתון של המחבת).
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר מחבת מחום ולתת מגניב במשך כ 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות לשחרר קיטור מן הדבק choux.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
להקציף במרץ בביצה הראשונה עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
לטאטא ביצים שנותרו, אחד בכל פעם, עד הדבק הוא חלק. עם כף עץ, מערבבים בקקאו עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
באמצעות שתי כפות מרק, ירידה 8 תלוליות שוות של רסק choux על מחבת מוכן, המרווח שווה, ולא פחות מ 2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
אופים עד נפוח לחלוטין, 15 עד 20 דקות. להפחית את החום ל 191° ולהמשיך לאפות עד פגזים הם המשרד, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
הסר מחבת מהתנור באמצעות סכין קטנה, בזהירות לעשות חריץ קטן בצד של כל נשיפה. הפעל חום תנור כבוי. להחזיר מחבת לתנור עם הדלת פתוחה עם כף עץ, ולתת נשיפה להתייבש, כ 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
בואו נפוחות להתקרר לחלוטין לפני מילוי.
14
באמצעות סכין חדה או משוננת, לחתוך את החלק העליון 1/3 של כל פגז. במידת הצורך, להסיר את כל הבצק מבפנים, כך הקליפה אם חלול למדי. כף קרם קונדיטוריה לתוך פגזים ומניחים את החלק העליון בחזרה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
15
לגנאש, מניחים שוקולד קצוץ בקערה בינונית. בסיר קטן, קרם חום על חום בינוני עד שזה פשוט מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
יוצקים על שוקולד ולתת לשבת 5 דקות. להקציף בעדינות עד חלקה. גאנש כפית מעל צמרות של פחזניות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות