קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

פחזניות

פחזניות
אם יש לכם ביצים, סוכר, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כזה אדיר. נסו פחזניות שוקולד עם קצפת ותותים / יום הולדת שמח בקה, קנולי קרם מלא Choux מאפה (פחזניות שמנת), ו פחזניות שמנת או פחזניות עם קרם מאפה וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.Fit 1 שקית מאפה גדולה (או פלסטיק freezerbag עם 1/2" לחתוך מפינה אחת תחתונה)עם 1/2" קצה רגיל.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2
להביא חלב, חמאה, 1 כפית סוכר, מלח, ו1 / 2 כוס מים לרתיחה בחום בינוני סיר, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
3
מוסיפים קמח בבת אחת; להפחית חום טומדיום-נמוך. מערבבים נמרצות עם וודנספון עד הבצק יוצר ומושך עםמצדדים של מחבת, 1-2 דקות. Continuebeating במרץ עד סרט יבש דקהתחתית וצדדים של סיר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים 1 ביצה ומערבבים במרץ עםכפית צמר עד ביצה משולבת והבצק נראה יבש שוב, כ 2 דקות.חזור עם 4 ביצים נוספות, הוספת אחד בכל פעם ערבוב נמרצות כדי incorporatebeלפני הוספת הבא. הבצק צריך להכתים, מבריק, מעובה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
כפית בצק לתוך שקית בצק מוכן;צינור החוצה 2 1/2 "- סיבובים בקוטר על preparedsheets, עוזב 2 " בין rounds.DO קדימה: להקפיא את הבצק צנרת לעגלעל דפי האפייה, ולאחר מכן להעביר שקיות פלסטיק toresealable להקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
מניחים על נייר קלף-linedbaking גיליונות, ריווח בנפרד (do notdefrost) לפני המשך עם מתכון.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
מסדרים מתלים העליון המתווך של תנור מחממים עד 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
להקציף ביצה עם 2 כפיות מים לרסס כדורי בצק בכל רחבי עם ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
10
העברת גיליונות אפייה לתנור; ארוגים. לאחר 10 דקות, מחממים תנור ל 177°and לאפות במשך 10 דקות. מחבתות לסובב frontto לאחור מלמעלה למטה; להמשיך bakinguntil חום זהוב עמוק בכל רחבי, על 10 דקות יותר (נשיפות יהיה להסיט אם הוסרו מהתנור לפני אפוי מלא).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
העברת פחזניות מתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12
באמצעות סכין משונן, לחתוך בעדינות את הרבעון thetop את כל נשיפה; להעביר צמרות לפלטה. עם האצבע שלך, בעדינות לדחוף למטה את הסרט העליון של בצק מבושל בתוך כל נשיפה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
13
הכן שקית מאפה שנייה (או freezerbag) עם 1/2 " קצה כוכב פתוח. לנצח creamand כבד שנותר 2 כפות סוכר בצורת פסגות רכות bowluntil גדול. כפית מוקצפת כדי להכין שקית מאפה. מלא כל קרם puffwith, מסיים עם טבעת נדיבה של שמנת על גבי. צמרות אבק של קרם puffswith אבקת סוכר; מקום על גבי פחזניות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד