פטוצ'יני ועוף ברוטב תפוזים-דובדבן
פטוצ'יני ועוף ברוטב תפוזים-דובדבן הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. לך לחנות ותביא פטוצ'יני, אגוזי מלך, דובדבנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. נסו לחמניות דובדבן-תפוזים עם רוטב קרמל כתום דם, פטוצ'יני עוף ברוטב בורבון, ו פטוצ'יני עוף ברוטב פסטו שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
קוק ולנקז פטוצ ' יני לפי ההוראות.
בעוד פטוצ 'יני בישול, לרסס מחבת nonstick 12 אינץ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני. מבשלים עוף ומלח במחבת 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד העוף הוא חום. מערבבים בשעועית ירוקה קפואה. מכסים ומבשלים על אש בינונית 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שעועית הם פריך במכרז.
מערבבים מיץ תפוזים עמילן תירס עד חלקה. מערבבים תערובת מיץ תפוזים, ריבה ודובדבנים לתערובת עוף.
חום רותחים, ערבוב כל הזמן; להפחית את החום בינוני. מכסים ומבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שעועית הם מכרז ועוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
מוסיף פטוצ ' יני לתערובת עוף; לזרוק.