קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

פטוצ'יני עם קישואים גרוסים, ריקוטה טרייה וגרידת לימון

פטוצ'יני עם קישואים גרוסים, ריקוטה טרייה וגרידת לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם קישואים מגורר, ריקוטה טרי, וגלידת לימון. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 613 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, פלפל, גבינת ריקוטה עם חלב מלא, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריקוטה טרייה, דובדבן וגלידת לימון קרוסטיני, פטוצ'יני עם סרטן, שומר וגרידת לימון, ו פסטה עם בייקון, כרוב ניצנים מגורר, וגרידת לימון.

הוראות

1
מניחים סיר גדול של מים מעל חום גבוה. כאשר המים נמצאים ברתיחה מתגלגלת, מוסיפים קמצוץ גדול של מלח, טיפת fettucine, ומערבבים. לבשל את הפסטה, ערבוב מעת לעת, על פי הוראות החבילה עבור אל דנטה, בדרך כלל על 12 דקות. בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. כאשר השמן חם, מוסיפים את השום ואת sauté עד הזהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את גרידת הלימון ומבשלים עוד 30 שניות. להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף את קישואים, ומבשלים, ערבוב, עד מכרז, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3
הסר ושמור על 1/2 כוס של מי הבישול, ולאחר מכן לנקז את הפסטה במהירות לזרוק עם קישואים, פטרוזיליה, נענע. כף על הריקוטה ולזרוק קלות שוב, להוסיף כמויות קטנות של מי הבישול כדי להבהיר את הגבינה לעקביות שאתה אוהב, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4
הערה של קוק
5
קישואים קל לגרוס על החורים הגדולים של פומפיה, עם מצורף רטוש של מעבד מזון, או עם מנדולינה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
מנדולינהמנדולינה