פטוצ'יני פטריות ותרד
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו פטוצ'יני פטריות חזיר, פטוצ'יני פטריות חזיר, ו פטוצ'יני ריקוטה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
קוק ולנקז פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', חום 1/4 כוס המרק לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף פטריות; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד כמעט כל הנוזל נספג. מוסיפים מרק 1/4 כוס נוסף. המשך בישול פטריות 4 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז.
מערבבים הנותרים 1/4 מרק כוס; חום רותחים. מערבבים תרד, עגבניות, תיבול איטלקי ומלח. מבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד תרד הוא נבול. מערבבים בחלב התאדה רק עד מחומם דרך.
מניחים פטוצ ' יני על מגש גדול. למעלה עם תערובת תרד וגבינה.