פטיט פור משמש משמש
משמש Petits Fours דורש סביב 4 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 54 מנות. עם 332 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סירופ תירס, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: משמש Petits Fours, Petits Fours, ו Petits Fours.
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). ריסוס תחתון וצדדים של מחבת 15x10x1 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי העוגה למעט ליקר עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 22 עד 28 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.
מברשת ליקר מעל לעוגה. מגניב לגמרי, בערך 20 דקות. כדי למנוע פירורי עוגה בעת הוספת הדובדבן, להקפיא עוגה 1 שעה לפני חיתוך.
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים הדובדבן במהירות נמוכה עד אבקת סוכר הוא רטוב. הכה במהירות גבוהה עד חלקה. במידת הצורך, להוסיף 2 עד 3 כפיות צוף משמש יותר עד הדובדבן הוא pourable.
מקום קירור מדף על גיליון עוגיות או נייר שעווה כדי לתפוס טפטוף זיגוג.
חותכים עוגה ל 9 שורות על ידי 6 שורות. עבודה עם 6 חתיכות בכל פעם, להסיר חתיכות עוגה מחבת ומקום על מתלה קירור. ציפוי כפית באופן שווה על גבי הצדדים של חתיכות עוגה, לתת ציפוי ציפוי הצדדים. (הדובדבן כי טיפות את ניתן להשתמש מחדש.)
בואו לעמוד עד הדובדבן מוגדר, על 2 שעות.
לקשט עם שקדים קליפת תפוז לפי הצורך. אחסן בשכבה אחת במיכל פלסטיק אטום.