פטל פריך
פטל פריך יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סוכר חום, תמצית vanillan, אגוזי פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: פטל פריך, פטל אפרסק פריך, ו פטל אפרסק פריך.
הוראות
מחממים תנור ל-350 degrees.In קערה בינונית, לשלב (שטוף) פטל, עמילן תירס, 2/3 כוסות סוכר, וניל. Stir and set aside.In קערה נפרדת (או מעבד מזון) משלבת קמח, 1/4 כוס סוכר, סוכר חום, שיבולת שועל, פקאנים, קורטוב מלח, וחתיכות חמאה.
חותכים יחד עם חותך מאפה (או דופק במעבד מזון) עד תערובת דומה פירורים גסים.
מוסיפים תערובת פירות יער לתבנית אפייה קטנה או תבנית עוגה.
מפזרים תערובת ציפוי על כל החלק העליון.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד ציפוי זהוב חום. אפשר לשבת במשך עשר דקות לפני ההגשה. לגרוף החוצה עם כף העליון עם קצפת ממותק או גלידת וניל.