קושיבינוני
מוכן ב33 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

פטריות אפויות קלות וריזוטו בצל

פטריות אפויות קלות וריזוטו בצל
קל פטריות אפוי & ריזוטו בצל עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פטריות קרים, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ריזוטו פטריות שמנת ובצל אפוי, ריזוטו פטריות ונקניק אפוי, ו ריזוטו אפוי פטריות מעורבות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400ºF.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
Place Reynolds® Oven Bag in a 13x9x2-inch pan.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים קמח, מלח ופלפל לשקית. בעדינות לסחוט שקית לערבב מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מוסיפים בצל, פטריות, אורז ו 1 כף חמאה לתנור שקית. הפעל שקית מספר פעמים לערבב מרכיבים. מסדרים מרכיבים בשכבה זוגית בשקית. מקפלים למטה שקית פתיחת שתי פעמים כדי להחזיק אותו פתוח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מי מיקרוגל ומרק עוף בקערה בינונית בטוחה במיקרוגל או כוס מדידה במשך כ 3 דקות על כוח גבוה עד הנוזל הוא חם מאוד. בזהירות לשפוך או מצקת נוזל על מרכיבים בתיק. בזהירות לפתוח פתיחת שקית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מצקתמצקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
תיק סגור ב "גדרס" עם עניבת ניילון.
7
לחתוך שישה 1/2 ס " מ חריצים בחלק העליון ליד עניבה.
8
אופים 25 עד 30 דקות או עד שרוב הנוזל נספג.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
בואו לעמוד 5 דקות. בזהירות לחתוך העליון של התיק פתוח. כפית תערובת אורז לתוך קערה גדולה. מערבבים בכף הנותרים של חמאה וגבינה מגורר. מערבבים עד 1/4 כוס מים חמים נוספים, אם יש צורך לעשות שמנת תערובת.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיפים מלח ופלפל נוספים ומקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.