פטריות אפויות קלות וריזוטו בצל
קל פטריות אפוי & ריזוטו בצל עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פטריות קרים, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו ריזוטו פטריות שמנת ובצל אפוי, ריזוטו פטריות ונקניק אפוי, ו ריזוטו אפוי פטריות מעורבות (מתכונים דומים).
הוראות
Place Reynolds® Oven Bag in a 13x9x2-inch pan.
מוסיפים קמח, מלח ופלפל לשקית. בעדינות לסחוט שקית לערבב מרכיבים.
מוסיפים בצל, פטריות, אורז ו 1 כף חמאה לתנור שקית. הפעל שקית מספר פעמים לערבב מרכיבים. מסדרים מרכיבים בשכבה זוגית בשקית. מקפלים למטה שקית פתיחת שתי פעמים כדי להחזיק אותו פתוח; להפריש.
מי מיקרוגל ומרק עוף בקערה בינונית בטוחה במיקרוגל או כוס מדידה במשך כ 3 דקות על כוח גבוה עד הנוזל הוא חם מאוד. בזהירות לשפוך או מצקת נוזל על מרכיבים בתיק. בזהירות לפתוח פתיחת שקית.
תיק סגור ב "גדרס" עם עניבת ניילון.
לחתוך שישה 1/2 ס " מ חריצים בחלק העליון ליד עניבה.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שרוב הנוזל נספג.
בואו לעמוד 5 דקות. בזהירות לחתוך העליון של התיק פתוח. כפית תערובת אורז לתוך קערה גדולה. מערבבים בכף הנותרים של חמאה וגבינה מגורר. מערבבים עד 1/4 כוס מים חמים נוספים, אם יש צורך לעשות שמנת תערובת.
מוסיפים מלח ופלפל נוספים ומקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.